بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی خواص ضد میکروبی عصاره های متانولی چند نوع گونه گیاهی علیه باکتری های گرم مثبت و منفی

بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی خواص ضد میکروبی عصاره های متانولی چند نوع گونه گیاهی علیه باکتری های گرم مثبت و منفی

بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی خواص ضد میکروبی عصاره های متانولی چند نوع گونه گیاهی علیه باکتری های گرم مثبت و منفی

چکیده
با افزایش آگاهی مردم از عوارض خطرناك آنتی بیوتیک هاي سنتزي، میزان تقاضا براي جایگزین هاي طبیعی و نوین این داروها افزایش پیدا کرده است. فناوری ترکیبی عصاره­های گیاهی، وارد عرصه شده و با عصاره­های مختلف گیاهی به مبارزه با مقاومت­های میکروبی می­پردازد. هدف اصلی در این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی و بررسی فیتوشیمیایی کیفی و کمی چند گونه گیاهی بومی ایران علیه باکتری­های بیماری­زا و معرفی آن­ها به عنوان جایگزین مناسب برای…

دیدگاهتان را بنویسید