بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum


مشخصات فایل دانلودی:

عنوان: بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum

دسته بندی فایل : کشاورزی و منابع طبیعی

شما می توانید فایل با مشخصات ذکر شده در بالا را از طریق همین صفحه دانلود بفرمایید. این سایت با دارا بودن بانک اطلاعات گسترده از فایل های مورد نیاز جامعه بهترین مکان برای جست و جوی فایل های مورد نیاز می باشد. صدها هزار فایل با عناوین مختلف جهت دانلود گردآوری شده استتحقیق، مقاله،پروژه، کتاب، جزوه و فایل های کم یاب موبایل از جمله فایل های موجود در سایت جهت دانلود هموطنان عزیز می باشد. برخی از فایل ها رایگان و برخی پولی می باشند که در صورت پرداخت وجه لینک دانلود ظاهر خواهد شد. همه فایل ها دارای پشتیبانی بوده و در صورت بروز مشکل می توانید از طریق صفحه تماس با ما در سایت فروشنده اقدام به حل مشکل خود نمایید. از کادر موجود در زیر می توانید فایل ” بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum ” را دانلود بفرمایید:

بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum

بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum

چکیده
یکی از مشکلات اصلی کشت و کار انار (Punica granatum) در کشور عارضه ترک‌خوردگی آن در هنگام رسیدن میوه است لذا به منظور بررسیتأثیر هیومیک اسید، کلسیم و بُر، کائولین و دور آبیاری بر میزان ترک‌خوردگی و نیز برخی صفات کمی و کیفی میوه انار آزمایشی به صورتآزمایش مرکباسپلیت فاکتوریل و بر پایه طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در دو سال متوالی در منطقه سمنان و بر روی رقم پوست سفید درجزین اجرا گردید. هر کرت آزمایشی شامل دو درخت بود. تیمارهای…

از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل های پولی حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – بررسی تاثیر هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین و تنش آبی بر میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت میوه انارPunica granatum – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:

هیومیک اسید کلسیم و بورکائولین,میزان ترک خوردگی کمیت و کیفیت,میوه انار,word,دانلودپایان نامه

جدیدترین و بهترین فایل های موجود در اینترنت برای استفاده کاربران در همین سایت گردآوری شده است. در همه زمینه ها می توانید تنها با یک جست و جو فایل خود را پیدا کرده و به سادگی دانلود نمایید. هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید

روش دانلود:

پس از انتقال به سایت فروشنده در قسمت پایین صفحه روی پرداخت کلیک نمایید و پس از انتقال به سایت بانک، اقدام به وارد کردن اطلاعات خواسته شده از جانب بانک نمایید و پس از تکمیل و پرداخت به صفحه فروشگاه باز خواهید گشت و لینک های دانلود را مشاهده خواهید کرد و با کلیک بر روی آنها فایل شما دانلود می شود. تا تکمیل همه لینک های دانلود، صفحه باز شده را نبندید.

با وارد کردن ایمیل لیست لینک ها را نیز در ایمیل خود دریافت می نمایید که توصیه ما وارد کردن ایمیل و دریافت آنها در ایمیلتان هست تا در صورت بروز مشکل بتوانید از ایمیل خود برای دریافت فایل ها اقدام نمایید.

دانلود تحقیق، مقاله، پایان نامه و رساله

 

دیدگاهتان را بنویسید