اثر اسپري اسیدهاي سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت بسته بندي شده گوشت مرغ…. pdf یا word

اثر اسپري اسیدهاي سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت بسته بندي شده گوشت مرغ....

اثر اسپري اسیدهاي سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت بسته بندي شده گوشت مرغ….

چکیده
زمینه:افزودناسیدهای خوراکیبهموادغذاییعلاوهبراثراتمهاریبر میکروارگانیسم­ها،موجبایجادطعمورنگمناسبدرآن­هامی­گردد.
هدف: مطالعه حاضر به منظور تاثیراسیدهای آلی بربرخیشاخص‌هایمیکروبی و شیمیایی وارگانولپتیکی گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری آن انجام شد.
مواد و روش­ها: این مطالعه به‌صورت تجربی در سال ۱۳۹۳ در شهرستان کوهدشت بر روی گوشت مرغ انجام گرفت. و جهت نمونه­برداری گوشت ناحیه ران مرغ متعاقب اسپری با محلول­های %۱…

دیدگاهتان را بنویسید